Groepsactiviteiten

December 17, 2019 0 Comments

Een dagje op stap met het personeel, een familiereünie of zomaar een dagje met vrienden. Hulst heeft alles in huis voor een onvergetelijke groepsdagtocht! Of u nu wilt proeven van het rijke verleden, culinair wilt genieten van heerlijke (streek)gerechten, wilt wegdromen in het weidse landschap of een sportieve wandeling in de slikken en schorren…..het kan allemaal in Hulst. De VVV organiseert voor u en uw groep een volledig arrangement op maat, met koffiestops, lunches en/of diner. U ontdekt de streek nog beter met een deskundige gids. Zij kennen Hulst en omgeving op hun duimpje!

(Voorwaarden: max.20 personen per gids (tenzij anders vermeld). Geen minimum aantal personen per gids. Indien de groep groter is dan 20 worden meerdere gidsen ingezet; honden niet toegstaan; Betaling dient in de week voorafgaand van de activiteit te gebeuren) De Algemene voorwaarden rondleidingen VVV Zeeland zijn van toepassing)

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Groepsactiviteiten

Een dagje op stap met het personeel, een familiereünie of zomaar een dagje met vrienden. Hulst heeft alles in huis voor een onvergetelijke groepsdagtocht! Of u nu wilt proeven van het rijke verleden, culinair wilt genieten van heerlijke (streek)gerechten, wilt wegdromen in het weidse landschap of een sportieve wandeling in de slikken en schorren…..het kan allemaal in Hulst. De VVV organiseert voor u en uw groep een volledig arrangement op maat, met koffiestops, lunches en/of diner. U ontdekt de streek nog beter met een deskundige gids. Zij kennen Hulst en omgeving op hun duimpje!

(Voorwaarden: max.20 personen per gids (tenzij anders vermeld). Geen minimum aantal personen per gids. Indien de groep groter is dan 20 worden meerdere gidsen ingezet; honden niet toegstaan; Betaling dient in de week voorafgaand van de activiteit te gebeuren) De Algemene voorwaarden rondleidingen VVV Zeeland zijn van toepassing)

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Hulst biedt een scala aan culinaire uitstapjes. Denk eens aan een culinair avontuur per huifkar in de streek rondom Hulst, onderneem de Sneukelroute met bezoek aan drie delicatessenzaken onderweg of wandel mee door de vesting Hulst tijdens een Culinaire Cultuur Wandeling. Tijdens de Tapas Trail zwerft u door de prachtige vestingstad en doet u vijf horecagelegenheden aan. Aan het einde van de tocht heeft u een gezellige avond gehad met heerlijke hapjes en drankjes.

Natuurlijk kunt u Hulst met uw groep op eigen gelegenheid verkennen, maar uw uitstap wordt nog interessanter en leuker met een gids er bij. De gidsen kennen de verborgen plekjes waar u nooit zou komen, de lokale geheimen waar u geen weet van heeft, de verrassende andere routes om op de plaats van bestemming te arriveren. Zij geven u informatie over het landschap, de natuur, gebouwen, historie, economische activiteiten, streekverhalen en streekgerechten. De gidsen voegen wat extra’s toe en maken de wandelingen en groepsdagtochten voor zowel jong als ou gezellig, apart en avontuurlijk. Wenst u een tocht in Duitse, Engelse of Franse taal? Ook dit is mogelijk. Ons professionele gidsenteam is zeven dagen per week beschikbaar op de tijd die u wenst.

Voor kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten die individueel of met een groep, b.v. tijdens een kinderfeestje, gedaan kunnen worden. Er is een kinderroute met leuke opdrachten in het thema Reynaert of vesting op drie niveau’s, t.w. kleuter, onder- en bovenbouw. Ook zijn er rugzakken met materialen en leuke opdrachten om de Vestingstad en de Scheldekust te ontdekken. Deze activiteiten kunnen zowel met als zonder gids worden geboekt.

Op zoek naar leuke personeelsuitjes, waarbij teambuilding en plezier hoog in het vaandel staan? Ook daarvoor kunt u in Hulst terecht. Via de VVV zijn een aantal activiteiten te reserveren waarbij uw team moet samenwerken met onderlinge competitie. Dit alles in een sfeervolle middeleeuwse vestingstad, waarbij na afloop geëvalueerd kan worden in tal van horeca zaken. De VVV adviseert u graag bij het maken van uw keuze.

Kom je regelmatig in Vestingstad Hulst? Dan zie je de zonnetrein vast regelmatig rijden. Een prachtig initiatief!
Op zondag rijdt de zonnetrein voor de liefhebber op vaste tijden een rondje door Hulst. Op
andere dagen is de zonnetrein te boeken voor groepen. En heb je al eens gedacht aan de
zonnetrein als taxi, bedrijfsuitje of uitstapje met vrienden? Met of zonder gids. Het kan allemaal!

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven. En bekijk de arrangementen. Graag tot ziens in de zonnetrein!