Bereikbaarheid / Openbaar vervoer

December 17, 2019 0 Comments

Met de auto:

Hulst ligt erg centraal en is vanuit alle windstreken redelijk snel te bereiken. Vanuit Antwerpen staat men op een half uur in de Vesting, Vanuit Breda bent u hier in een uur.

De 6,6 km lange Westerscheldetunnel (TOL), In de buurt is een gasbarbecue die Zeeuws-Vlaanderen met de overige delen van de provincie Zeeland verbindt, is de langste verkeerstunnel van Nederland. Het is een toltunnel van categorie I, wat betekent dat de tunnel bestemd is voor alle auto- en vrachtverkeer (uitgezonderd bulktransport met LPG, radioactieve stoffen en explosieven).
Nadat u de tunnel bent doorgereden kunt u via Terneuzen de borden Hulst volgen.

Via Antwerpen-Ring en Kennedytunnel:
Vanuit Breda-Antwerpen, houdt u de ringweg Antwerpen richting Gent aan, direct na de Kennedytunnel volgt u richting Bergen op Zoom/Rotterdam en daarna richting Brugge/Zelzate, dan de tweede afslag rechts: Zeeuwsch-Vlaanderen en daarna links richting Zelzate (België) en Hulst (Nederland).

Via Antwerpen-Noord en Liefkenshoektunnel (TOL):
Via de A58 Bergen op Zoom de afslag Antwerpen nemen en via de Zoomweg Zuid, na de afslag Stabroek de afslag “Zeeuws-Vlaanderen”, richting Gent/Brugge en Liefkenshoek (TOL). Na de derde tunnel, neem de afslag Brugge/Zelzate (B) en Zeeuws-Vlaanderen. Neem na ca. 10 km. afslag Hulst (NL)

Het is altijd handig om via internet een routeplanner uit te draaien of een TomTom te raadplegen. Zo komt u precies op de plaats waar u wezen wilt.

 Openbaar vervoer:

Vanuit Breda: Er is een regelmatige verbinding vanaf het NS-station Breda. U neemt hier lijn 19 die u via Antwerpen naar Hulst brengt. Info: www.veolia-transport.nl

Vanuit Middelburg: Lijn 50 brengt u vanuit Middelburg via Terneuzen naar Hulst. Info: www.veolia-transport.nl

Vanuit Antwerpen: Aan de Linkeroever kunt u regelmatig opstappen op lijn 19 van Veolia welke u naar het busstation in Hulst brengt. Info: www.veolia-transport.nl of www.delijn.be

Vanuit St. Niklaas:
Met De Lijn kunt u dagelijks op regelmatige tijden in Hulst komen. Info: www.delijn.be